Om os

Om os

Akademisk Rejsebureau blev grundlagt i 2006.

Rejsebureauet tog sin begyndelse på Folkeuniversitetet da de to stiftere, der forelæste sammen, begyndte at modtage opfordringer fra deltagerne om at lade deres forelæsninger munde ud i rejser. Kolleger fra Folkeuniversitetet sluttede sig til som rejseledere, og siden den spæde begyndelse, hvor rejserne primært gik til Rusland, er Akademisk Rejsebureau vokset og kan i dag præsentere et større udvalg af rejser bl.a. til Israel og Palæstina, Baltikum, Balkan og Asien.

Vi bestræber os stadig på, at man skal kan kunne møde vores rejseledere på Folkeuniversitetet – enten som optakt til rejsen eller som en mulighed for efter rejsens afslutning at få sat system i de indtryk, man har taget med sig hjem fra udlandet.

Vores koncept

Siden Akademisk Rejsebureaus grundlæggelse i 2006, har det været vores ambition at udvikle og udbyde rejser, der er mere end blot en rejse. Hos Akademisk Rejsebureau er det et princip, at en rejse med os skal være en indholdsrig og lærerig oplevelse, meget lig et kursus på f.eks. Folkeuniversitetet. I spidsen for alle vore rejser er altid en erfaren akademisk ekspertrejseleder, der deler ud af sin viden og sørger for at sætte det vi ser i det rette perspektiv. Dertil er det på alle vore rejser vores målsætning, at sætte kulturmødet i front og gennem vores ekspertrejseledere åbne døre der ellers ville være lukkede for almindelige turister, som f.eks når vi møder tidligere frihedskæmpere i Vilnius, besøger Naser Khaders familie på Vestbredden eller kommer “Bag Facaden” i Skt. Petersborg.

Vores rejser er for alle der har et ønske om at deres næste rejse skal være mere end blot en rejse.

Tænk på din ferie … med Akademisk Rejsebureau.