Akademisk Rejsebureaus Podcast

Akademisk Rejsebureaus Podcast

16. september 2020 0 Af David

Akademisk Rejsebureaus Podcast

Ny podcast-serie

Rusland bag facaden

I podcastserien Rusland bag facaden har Thomas Køhler besøg af Magnus Frank, som har en bachelor i arabisk og er uddannet som tolk i russisk og som officer. Dagens emne er attentatet mod oppositionspolitikeren Aleksej Navalnij. Magnus tager os igennem Navalnijs karriere som blogger, youtuber og protestpolitiker, hvor vi bl.a. kan konstatere, at han har flere fællestræk med vores hjemlige Rasmus Paludan. Endelig sætter vi attentatet mod ham i perspektiv i forhold til andre kendte attentater på russiske journalister, oppositionspolitikere og spioner.

Mød vores rejseledere

Rejseleder-podcast

Akademisk Rejsebureaus direktør Thomas Køhler har optaget 11 podcasts som nu alle er tilgængelige. Følg nedenstående link og lyt til podcast med bl.a. Rikke Helms, Naser Khader, Sonja Vesterholt, Andrey Kazankov m.fl.

 

I november og december 2019 mødtes Akademisk Rejsebureaus direktør Thomas Køhler med en række af vores rejseledere til samtaler om de lande vi rejser til og rejseledernes personlige forhold til dem. Disse samtaler udgives nu som en podcast-serie, hvor vi giver vores gæster mulighed for at høre nærmere om destinationerne fra rejselederne selv. Lyt til serien her. God fornøjelse!